İbrahim Sadri Fan Sitesi

Tam Görünüm: KILMI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ONÜÇ NAR VE ONÜÇ NUR

Onüç isyan dolu yürek,,,, Onüç namluda Onüç fişek.
Elde mavzer yerine kalem, Dilde küfür yerine iman, ne bir kurşun ne bir küfür, istedikleri sadece huzur............
Ellerinde hiçte mavzere benzemeyen kalem test çözüyorlar, ve başlarında hiçbir suça ortak olmamış, kimseyi öldürmemiş ve kanunların, kesici, delici, aletlerin içine koymadığı İNANÇları, ÖZGÜRLÜKleri.....
İki zatı muhterem geldiler, emir kulu idiler, Çıkarın o İNANÇlarınızı , Bırakın o ÖZGÜRLÜK lerinizi dediler. hemde istenilen İNANCI yaşama ÖZGÜRLÜĞÜ olan bu ülkede.....
Anlamadım Anlayamadım Anlatamadım Anlatın bana ne yaptı o baştaki özgürlük onlara oysa oğlunun şehadet haberini alan ana, vatan sağolsun derken gözlerinden süzülen yaşı o İNANÇla silmedimi......

İlk hamleyi onüç sevda güvercinin en zayıfı yaptı. başını açtı, ellerim titredi, gözlerim doldu, içime kustum zehrimi, öldürmemek için namertleri, sabır ayetleri okudum ve ağladım özgürlüğün altındaki saçları görünce, anladımki asımın nesli değiliz. olamayacağızda.......
Sustum, kan kustum, kiseyi vurmadım, vurmayacağımda, vursaydım, bir seferede, bin kişiyi, ya saltanat sürüyor parti yönetiyordum imralıda , Ya da pişmanlık yasasından faydalanmış, devlete memur orada yürütüyordum davamı;;;;;;; ama susutum ve kimseyi vurmadım vurmayacağımda, Metin YÜKSEL öldü, ve biz esareti hazmetmişiz içimize..
Son hamleyi onüç sevda güvercinin en cesuru yaptı. elini çantasına götürdü, bir peruk çıkardı, ayağa kalktı ve iki dudağının arasında altın harflerle tarihe yazılacak o sözler çıktı
HOCAM KILMI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ BUYURUN SİZE KIL
Dedi peruğu kafasına iliştirdi ve oturdu gözyaşlarımı sildim güldüm alkışladım sadece alkışladım o ara aklımdan o kızı kardeşimle evlendirmek bile geçti, işin espirisi bu söz bin kurşuna değerdi, ben bu sözün üzerine ne yazayım ne saçmalayayım son sözü size o söyledi. işte o kız ASIMIN NESLİ idi

Not: Bu olay 7 nisan 2008 terihinde, Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 1, dönem sınavlarında Aydınlıkevler de yaşanan anti demokrat bir olayın yüreğimden kaleme aktaramadığım kısmıdır, kalan kısmını unutmadan utanmadan ve korkmadan işime kustum... içimde biriktiriyorum.

Ömer Faruk YÜCEER
omarfarukyuceer@hotmail.com
Referans Adresler